Home Kamers Arrangementen Zakelijk Virtuele Tour Health Centre Links Contact
English
Deutsch
Franšais
Espa˝ol
Na een uitstapje of een dag hard werken biedt het Health Centre van Hotel Coen Delft u de mogelijkheid om bij te komen van deze inspanningen. Een ontspannende sauna, of nog even bijbruinen onder de zonnebank, alles is mogelijk.Is niet van toepassing bij korting AKTIES. Tarieven
Finse Sauna
Een verademing voor lichaam en geest. De sauna is een ideale plaats om dagelijkse zorgen en ergernissen van u af te schudden. Een saunabad reinigt niet alleen uw huid diepgaand maar kalmeert ook de zenuwen en versterkt uw gestel. Een zorgvuldige afwisseling van warm en koud zorgt ervoor dat poriën zich openen, spieren zich ontspannen en verkrampte gevoelens eenvoudigweg verdwijnen. Kortom, we zeggen niets teveel als we de sauna een verademing noemen voor uw lichaam en geest.
Dagelijks tussen 18.00 en 20.00 uur gratis toegankelijk voor hotelgasten.

Infrarood cabine

INFRAROOD DOUCHE:
Infraroodwarmte is zeer aangenaam, daarnaast stimuleert het de bloedsomloop en heeft het een helende werking op spieren en gewrichten. Bovendien stimuleert infrarood de bloedsomloop en voorkomt zo blessures. Deze korte golf infraroodstraling kan diep in de huid doordringen tot een diepte van 5 mm.
Dit leidt tot een effectieve en optimale verwarming van het lichaam.
Deze lampen zijn bij voorkeur geschikt om rechtstreeks uw nek, rug en schouders kortstondig (max. 8 min) te behandelen.
Het volledige warmtevermogen wordt direct na het inschakelen bereikt, waardoor geen tijd en energie wordt verspild. 

Solarium
Een lekker kleurtje staat iedereen. Met een tintje ziet u er gezond en fit uit en voelt u zich ook zo. Het Health Centre van Hotel Coen Delft biedt u de mogelijkheid om in elke tijd van het jaar een prachtige en gezonde gebronsde teint te hebben. Voorbruinen voor een vakantie, voor een bruiloft of gewoon om uzelf eens lekker te verwennen, u zegt het maar. Hotel Coen Delft stelt u ertoe in staat, weer of geen weer.

Dikwijls is het dat wispelturige Nederlandse klimaat dat U verhindert om van de zon te genieten. Andere keren ontbreekt u de tijd of hebben andere zaken uw aandacht nodig. Een heerlijke zonnebankkuur echter kunt u volgen wanneer het u uitkomt, 's avonds bijvoorbeeld als u terugkomt van een uitstapje of van een vergadering. Het is aan u.